nl de en

Bijzonder transport regelen? Makkelijk bij Reijneveld!

Heeft u een bijzonder transport dat geregeld moet worden in Nederland of juist over de grens? Reijneveld heeft alle vergunningen en ontheffingen om direct het transport de weg op te sturen. Zijn er meer papieren nodig voor uw bijzonder transport? Dan regelen we dit graag voor u. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten we namelijk precies waar we moeten zijn om dit zo snel en goedkoop mogelijk te regelen. Tel daar ons uitgebreide wagenpark bij op met onze bijzonder ervaren en gemotiveerde chauffeurs en u weet dat uw bijzonder transport bij ons altijd in goede handen is.

Neem contact op Ga naar Verhuur & Materieel Ga naar Transport

Eisen aan bijzonder transport

Bijzonder transport is vaak veeleisend. Dit kan te maken hebben met een grotere massa dan normaal of juist afmetingen waarmee u niet zomaar de weg op kunt. Het belangrijkste bij transport is het kiezen voor de juiste wagens en chauffeurs die klaar zijn voor de klus. Ons moderne wagenpark met bijhorende trailers en diepladers staan alvast klaar. En de chauffeurs worden altijd door ons uitgezocht aan de hand van uw eisen. Zo krijgt u niet alleen een chauffeur met de juiste ervaring, maar ook de chauffeur die het best geschikt is voor de klus. Zo kunnen we altijd laden en lossen waar het nodig is en verzorgen we uw bijzonder transport binnen het tijdsframe dat u in gedachten heeft. Wanneer u op tijd boekt, zorgen wij voor de rest.

Tijdig boeken is van groot belang

Om de juiste route, wagens en chauffeurs te kunnen regelen, is het van groot belang dat u op tijd aangeeft wanneer uw bijzonder transport verricht moet worden. Neem daarom vandaag alvast contact met ons op. U kunt direct bellen naar 079 59 33 616, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het contactformulier. In alle gevallen sturen wij u eerst een vrijblijvende offerte op.

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. naamloos