nl de en

Exceptioneel transport: geen uitdaging is ons te groot

Exceptioneel transport heeft altijd te maken met een zeer grote massa of bijzondere afmetingen waardoor het niet op een standaardmanier vervoerd kan worden. Dit betekent automatisch ook dat er transportbegeleiding, ontheffingen of vergunningen nodig zijn om met dit vervoer de weg op te mogen. Daardoor wordt exceptioneel transport vaak uitgesteld, omdat het te lastig is om dit op een gemakkelijke manier te regelen. Totdat u bij Reijneveld geweest bent natuurlijk, want zo speciaal vinden wij het exceptioneel transport niet. Ja, het weegt meer of er zijn speciale afmetingen waar we rekening mee moeten houden. Maar daar hebben we de wagens, trailers en diepladers voor. En uiteraard de chauffeurs die ervaring hebben met exceptioneel transport. Wat kunt u anders verwachten van een transportbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring met alle soorten transport?

Neem contact op Ga naar Verhuur & Materieel Ga naar Transport

Welke ontheffingen en vergunningen zijn nodig voor uw exceptioneel transport?

Er zijn veel regels die gelden wanneer er bijzonder vervoer over de weg moet. Wij hebben alle gebruikelijke ontheffingen en vergunningen om uw vervoer direct in goede banen te leiden. Zijn er meer ontheffingen of vergunningen nodig, bijvoorbeeld omdat het exceptioneel transport de grens over moet? Dan hoeft u zich nergens druk om te maken.

Reijneveld weet namelijk precies waar wij de ontheffingen en vergunningen moeten regelen, zodat het vervoer direct kan vertrekken. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de regelgeving in de omringende landen en daarbuiten. Zo zijn wij in staat om elk exceptioneel transport voor onze rekening te houden.

Altijd de weg op met onze uitgebreide wagen- en machinepark

We hebben niet alleen de ervaring en de chauffeurs, we hebben ook de juiste wagens, trailers en diepladers om direct plannen te maken voor het vervoer van uw exceptionele lading. Ongeacht of dit zeecontainers, complete schuren, landbouwmachines of betonschachten zijn. We hebben het allemaal al eens vervoerd. Denkt u dat u iets vervoerd moet hebben wat wij nog nooit eerder gezien hebben? Neem dan helemaal contact met ons op, want geen enkele uitdaging is ons te groot.

Met onze wagens en machines kunnen we de lading altijd op de juiste manier laden en lossen, maar ook het vastzetten en eventueel beschermen van de lading is geen enkel probleem. Onze chauffeurs nemen dit graag voor hun rekening, omdat hun ervaring er altijd voor zorgt dat uw lading zo goed mogelijk over komt.

Ervaring is de sleutel tot succes bij exceptioneel transport

Veel bedrijven hebben de juiste machines om exceptioneel transport te verzorgen. Maar wat heeft u daaraan wanneer er niet geladen kan worden? Of nog vervelender: wanneer uw exceptioneel transport niet op tijd op locatie is en de chauffeur de lading niet bij de losplaats kan krijgen? Bij Reijneveld heeft u die problemen niet. Onze ervaren chauffeurs weten namelijk precies wat zij moeten doen om de lading op tijd op de plek te krijgen. En aangezien wij ook een aannemings- en grondverzetbedrijf zijn, weten we precies waar we op moeten letten. Ook op die gebieden helpen we u overigens graag verder, zodat u alles bij één aanbieder af kunt nemen. Daar wordt het nóg makkelijker en vaak ook goedkoper van.

Regel exceptioneel vervoer op tijd!

Voor exceptioneel transport moeten de juiste wagens en chauffeurs beschikbaar gehouden worden. De route moet gepland worden en we moeten de juiste ontheffingen en vergunningen aanvragen indien we die nog niet hebben. Regel daarom uw exceptioneel transport op tijd, zodat niemand in tijdnood komt. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel vandaag nog naar 079 59 33 616 zodat we direct een vrijblijvende offerte op kunnen stellen en aan de slag kunnen gaan.

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. naamloos