nl de en

Grondwerk in Leiden: van de grootste tot allerkleinste klussen

Op zoek naar de juiste aanbieder voor grondwerk in Leiden? Reijneveld voorziet u graag van een vrijblijvende offerte op maat waarbij we rekening houden met uw specifieke eisen. Aangezien wij beschikken over alle mogelijke machines van zeer groot tot bijzonder klein met de juiste mensen, kunnen we u altijd helpen bij al het grondwerk in Leiden. Onze ervaren en gemotiveerde machinisten helpen u altijd verder bij uw klus. Of dat nou het egaliseren van een compleet bedrijventerrein is of het graven voor een installatie in de achtertuin: Reijneveld zorgt ervoor dat het een succes wordt.

Neem contact op Ga naar Verhuur & Materieel Ga naar Transport

Grondwerk in Leiden en alles eromheen

Reijneveld biedt aanzienlijk meer dan alleen grondwerk in Leiden en daar heeft u profijt van. Als aannemings- en transportbedrijf kunnen we namelijk het hele traject van u overnemen. Van het graven tot het afvoeren van de grond of het aanvoeren van de installaties of tegels die geplaatst moeten worden. Allemaal bij één aanbieder, waarmee u direct tijd en geld bespaart. Onze minigravers, rupsgraafmachines, mobiele graafmachines en alle hulpstukken staan direct tot de beschikking wanneer u de klus bij ons neerlegt. Met meer dan 30 jaar ervaring en veel oog voor kwaliteit en vakkundigheid zijn wij dé partner voor al uw grondwerk in Leiden.

Ervaren machinisten maken het verschil

Wij verhuren geen machines zonder machinisten. De reden daarvoor is simpel. Wij willen graag dat het werk zo veilig en optimaal mogelijk gebeurt. Concreet zorgen onze ervaren en gemotiveerde machinisten ervoor dat de machines zo goed mogelijk ingezet worden. Op die manier kunnen we altijd kwaliteit garanderen bij ons grondwerk in Leiden. Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor persoonlijk contact. Ons telefoonnummer is 079 59 33 616.

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. naamloos