nl de en

Speciaal transport: vervoer op maat met meer dan 30 jaar ervaring

Bij speciaal transport denkt u vaak direct aan beperkingen, verboden en uitdagingen die eigenlijk best lastig zijn. Veel gewicht, vreemde afmetingen of bijzonder hoge ladingen die niet zomaar geschikt zijn voor elke chauffeur. Bij Reijneveld denken we bij speciaal vervoer aan oplossingen. Zo weten we dat ons goed onderhouden wagenpark met uiteenlopende opties altijd een mogelijkheid biedt om de meest zware, grote of vreemde objecten te vervoeren. Van heistellingen tot grote rupsgraafmachines en van brugdelen tot grote hulpstukken. Met meer dan 30 jaar ervaring schrikken we niet af wanneer u vertelt wat er vervoerd moet worden. We gaan elke uitdaging met plezier aan.

Neem contact op Ga naar Verhuur & Materieel Ga naar Transport

Vergunningen en ontheffingen bij speciaal vervoer

Speciaal vervoer mag niet zomaar de weg op. Er zijn veel regels die gevolgd moeten worden wanneer er bijzonder afmetingen of bijzonder grote gewichten zijn die vervoerd moeten worden. Dit geldt niet alleen in Nederland, het geldt ook buiten de landsgrenzen waar uiteraard ook weer andere regels kunnen gelden voor het uitzonderlijk vervoer dat u geregeld wilt hebben. Daarnaast kan speciaal vervoer niet even de kortste route van A naar B kiezen. Er moet rekening gehouden worden met bruggen, overkappingen op de weg en maximaal laadgewicht bij bepaalde delen.

Het belangrijkste is echter dat de juiste ontheffingen en vergunningen aanwezig zijn. Daarnaast regelt Reijneveld ook de transportbegeleiding, wanneer deze nodig is. Zonder de juiste papieren mag het vervoer immers de weg niet eens op. Wij beschikken over alle benodigde papieren en weten daarnaast precies welke extra papieren nodig zijn wanneer we bijvoorbeeld door Duitsland of België moeten met uw speciaal vervoer. Dus regelen we dit er graag bij voor u.

Ervaring met speciaal vervoer: dat is waar wij het verschil maken

Er zijn veel aanbieders die speciaal vervoer aanbieden met een leuk wagenpark. Er zijn echter vrij weinig aanbieders die meer dan 30 jaar ervaring mee kunnen brengen naar uw vervoer. Wij hebben niet alleen de wagens en de juiste chauffeur, wij hebben de heetste vuren al eens gezien. Dat betekent concreet dat we sneller oplossingen zien dan u en onze concurrenten. Speciaal vervoer verdeeld over verschillende voertuigen, het anders laden om zo wel aan de voorwaarden te voldoen – wij hebben een oplossing voor uw uitdaging. Zo bent u minder geld en vaak veel minder tijd kwijt.

Moet een lading voor speciaal vervoer opgedeeld worden? Wij beschikken over genoeg wagens, trailers en diepladers om dit te combineren in één rit met meerdere chauffeurs. Zo verliest u nooit extra tijd.

Wij hebben een breed bestand aan verschillende chauffeurs, waardoor we altijd de juiste persoon op het juiste transport kunnen plaatsen. Gemotiveerde en zelfverzekerde chauffeurs die de lading wel op de juiste plaats kunnen lossen, omdat zij geen enkel probleem hebben met het speciaal vervoer. Voor ons iets om trots op te zijn, voor u iets om van te profiteren wanneer u kiest voor de mensen van Reijneveld.

Op tijd uw speciaal vervoer inplannen

Speciaal transport vergt planning. Wij hebben de tijd nodig om de juiste wagens en chauffeurs in te plannen en na te kijken of er extra ontheffingen, begeleiding en vergunningen aangevraagd moeten worden. Dat wij nu al weten waar wij die kunnen halen, betekent niet dat dit ook binnen een paar minuten geregeld is.

Neem daarom vandaag alvast contact met ons op. Zo kunnen we namelijk direct een vrijblijvende offerte opstellen zodat u precies weet of wij de juiste partner zijn voor uw speciaal transport. U kunt direct contact opnemen via het contactformulier op de website. U kunt ons ook direct persoonlijk bereiken via de telefoon op 079 59 33 616.

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. naamloos