nl de en

Uitzonderlijk vervoer: een uitdaging op maat voor Reijneveld

Uitzonderlijk vervoer gaat standaard om vervoer met een enorm gewicht of vreemde afmetingen waardoor de standaard transportmogelijkheden niet toereikend zijn. Maar dat betekent niet automatisch dat het een enorme uitdaging is en dat er een groot prijskaartje aan moet hangen. Bij Reijneveld zoeken we altijd naar een oplossing op maat zodat we binnen uw budget kunnen blijven. Met meer dan 30 jaar ervaring en met een uitgebreid wagenpark inclusief trailers hebben we altijd de juiste oplossing in huis. Net als chauffeurs, want Reijneveld heeft uitsluitend gemotiveerd personeel met veel ervaring zodat uw uitzonderlijk vervoer altijd in goede handen is.

Neem contact op Ga naar Verhuur & Materieel Ga naar Transport

De juiste wagens en chauffeurs voor uitzonderlijk transport

Uitzonderlijk vervoer is zonder uitzondering veeleisend. Het grote gewicht of de uiteenlopende afmetingen zorgen ervoor dat er ontheffingen en vergunning nodig zijn voor het vervoer. Deze hebben we standaard in huis bij Reijneveld. Zijn er extra ontheffingen of vergunningen nodig of moet het transport van of naar het buitenland vervoerd worden en is er transportbegeleiding nodig? Ook dat is geen probleem.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring en dat betekent dat wij weten waar we de vergunningen aan moeten vragen. Dit versnelt het proces aanzienlijk en dat bespaart ook weer in de kosten. Aangezien ons moderne wagenpark aan alle standaardeisen voldoet en onze chauffeurs veel ervaring hebben met uitzonderlijk vervoer, weten we zeker dat we uw lading op de beste en snelste manier kunnen vervoeren. Dat bespaart tijd, geld en vooral heel erg veel moeite.

Niet alleen uitzonderlijk vervoer

Heeft u meer transporten die geregeld moeten worden of heeft u meer diensten nodig? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij zijn een compleet aannemings- en transportbedrijf en kunnen altijd oplossingen op maat bieden. Zo zijn we de ideale partner voor een compleet bouwproject vanaf de fase van het grondverzet. Alle diensten afnemen bij één partner scheelt flink in het papierwerk, de communicatie en de uiteindelijke prijs.

Zoekt u uitsluitend een aanbieder voor het uitzonderlijk vervoer? Ook dan is onze ervaring op alle gebieden in uw voordeel. Wij kijken graag met u mee om te bepalen hoe de lading het beste geladen kan worden en waar wij kunnen lossen om het de mensen op de locatie zo makkelijk mogelijk te maken. Gewoon omdat het kan en omdat dat precies is waar wij goed in zijn.

Extra diensten bij het vervoer

Heeft u meer nodig dan alleen het uitzonderlijk transport, omdat uw lading bijvoorbeeld ook droog vervoerd moet worden omdat dit direct ingezet gaat worden op de plek? Dan regelen we dit uiteraard ook voor u. Bekijk vooral onze wagens en machines eens op de website zodat u direct kunt zien waarom geen klus te groot of te klein is voor ons. Reijneveld kan al het werk van uw overnemen wanneer het gaat om uitzonderlijk vervoer. Wij zijn experts wanneer het aankomt op transporten.

Vandaag alvast uw transport regelen

Uitzonderlijk transport vergt tijd. Wij weten waar we de vergunningen en ontheffingen aan moeten vragen, maar dat betekent niet dat dit ook direct geregeld is. Daarnaast moet voor uitzonderlijk vervoer altijd in het voren een reis gepland worden om te kijken waar de wagens precies langs kunnen rijden.

Bent u op zoek naar de expert in uitzonderlijk transport. Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 079 59 33 616 zodat we u direct van een vrijblijvende offerte op maat kunnen voorzien of uw vragen kunnen beantwoorden.

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd. naamloos